watrobka ze smietana

Składniki

15 dkg watrobki drobiowej
10 dkg pieczarek
2 cebule
smietana 18%
2 pomidory

Przygotowanie

Watrobke poprzekluwac wykalaczka ,obtoczyc w mace ,strzepnac nadmiar maki. Obsmazyc z obu stron.
Cebule pokroic, dodac do watrobki, dusic ok 15 min.
Pomidory obrac ze skorki,pieczarki pokroic ,wszystko dusic razem ok 20 min.Na koniec dodac smietane .
Nie solic!!

Podawac z ryzem.
SMACZNEGO!!:)

Przepis pochodzi z TVP2,wedlug Maklowicza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: