Po chińsku

Składniki

– pół opakowania granulatu/ bądź kostki sojowej
– litr wody
– kostka rosołku warzywnego
– FIX do potraw chińskich
– makaron/ torebka ryżu
– ser żółty

Przygotowanie

Wrzucić soję do gotującej sie wody z rosołkiem warzywnym. Gotować 3-5 min. W misce wymieszać FIX z 300 ml. wody. Odcedzić soję, połączyć z FIX-em i troszkę pogotowac. Ugotować ryż, bądź makaron( jak tego dowiecie się z opakowania; najwyzej improwizujcie:)) I podawać jak spaghetti posypane na wierzchu serem żółtym. Polecam zwłaszcza wegetarianom w celu urozmaicenia diety;) Smacznego!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: