Sałatka z fasoli i kukurydzy – szybka

Składniki

1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasoli
1 średnia cebula
4 – 5 łyżek oleju
1-2 łyżeczek cukru
pół cytryny
sól, pieprz

Przygotowanie

Czerwoną fasolę odcedzić i wypłukać, kukurydze odcedzić, cebulę pokroić dość drobno (wg uznania). Składniki połączyć, dodać sok z cytryny, cukier, sól pieprz i olej i dokładnie wymieszać. Wstawić na 30 minut do lodówki.
Smacznego

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: