Karkowka z warzywami

Składniki

1 kg. karkówki bez kosci
2 srednie papryki
2 cebule
30 dkg pieczarek
2 male sloiki keczupu
vegetta, około poł szklanki oleju

Przygotowanie

Mieso pokroic w plastry grubosci palca przyprawiamy tylko vegetta i układamy w naczyniu zaroodpornym, wlewamy olej układamy cebule pokrojona w piorka tak aby zakryc mieso, na to pieczarki pokrojone w plastry, na pieczarki papryka pokrojona w paski.

Wylewamy na to keczup tyle aby zakryc papryke.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy w 180 stopniach przez około 1,5 godziny.
Zaroodporne naczynie ma byc przykryte
SMACZNEGO WSZYSKIM ZYCZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: