Jogurtowe ciasto

Składniki

1 szklanka jogurtu naturalnego
2 jajka
1 szklanka cukru
aromat waniliowy
1/2 szklanki oleju
2 szklanki mąki
1 łyżka proszku do pieczenia

Przygotowanie

Łączymy: jogurt + jajka + cukier + aromat + olej.
Mąkę z proszkiem do pieczenia przesiać i potem delikatnie, powoli dodać do masy jogurtowej. Połączyć lekko mieszając.

Piec 45 – 60 minut w 175C. Powinno być lekko brązowe. (sprawdzać patykiem)

Pozostaje pyszne przez kilka dni (owinięte folią w lodówce)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: