Keks angielski

Składniki

05 kostki margaryny
2 jajka
2 łyżeczki proszku do pieczenia
4 łyżki mleka
0,5 szkl cukru
1,5 szkl. Mąki
cukier waniliowy
100 g rodzynek
100 g moreli suszonych

Przygotowanie

margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać całe jajka, mąkę, proszek do pieczenia, mleko, dokładnie wymieszać, następnie dodać bakalie. Ciasto przełożyć do blaszki (dł. blaszki 25 – 30 cm) i piec 1 godz. w 180 st C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: