Kurczak w potrawce

Składniki

1 kurczak
1 por
2 marchewki
1 pietruszka
2 rosołki drobiowe
sól, pieprz
śmietana 18%
2 łyżki mąki

Przygotowanie

Kurczaka obgotować z włoszczyzną jak na rosół. Po ugotowaniu drobno pokroić. Dodać pokrojony por, starte na grubej tarce 2 marchewki i pietruszkę, zalać rosołem z kostki, dodać sól i pieprz. Gotować około godziny. Zaprawić mąką ze śmietaną.

Potrawkę podawać z ryżem. Polecam pysznie .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: