Rolada z karkówki

Składniki

4plastry karkówki po 2 cm grubości
1cebula
4 plastry boczku wędzonego
4cząstki jabłka po 1 cm grubości
natka pietruszki,rozmaryn
musztarda,przyprawa do wieprzowiny,sól,pieprz
można zmieniać dowolne farsze

Przygotowanie

Mięso cienko rozbijamy,smarujemy musztardą,solimy,posypujemy pieprzem i przyprawą do wieprzowiny.Na każdy plaster układamy boczek,krążki cebuli,jabłko, posiekaną natkę i rozmaryn.Zwijamy i dusimy do miękkości.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: