kotlet z grzankami CHRUPIĄCY i pyszny

Składniki

pierś z kurczaka, jajko, 2 łyżki mleka, bułka tarta, sól, maka, niezbyt śwież bułka kajzerka

Przygotowanie

– bułke pokroić w kostkę
– jajko rozbełtać z mlekiem
– pierś rozbić , posolić
– opruszyć mąką zamoczyć w jajku
– z jednej strony obtoczyć w bułce tertej z drugiej strony w pokrojonej w kostkę bułce i na wierzch opruszyć zwykłą bułka tartą.

Smażyć normalnie na patelni jak zwykłe kotlety

CHRUPIĄCA PYSZNOŚC🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: