Kiełbaska w boczku wg M&Ł

Składniki

ok. 15 plasterków boczku wedzonego (w zależności od potrzeb)
4 kiełbaski rajskie (lub inne cienkie)
musztarda
czosnek granulowany, majeranek
wykałaczki

Przygotowanie

boczek rozkładamy tak aby plasterki zachodziły na siebie nakladamy na niego po łyzeczce musztardy posypujemy czosnkiem i majerankiem kładziemy kiełbaskę i zawijamy z boczkiem, spinamy wykałaczkami wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 200oC na 30 min.

Takie danie nie jest może dietetyczne, ale za to smaczne, szybkie i łatwe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: