racuchy z jabłkami

Składniki

50g drożdży
1-2 łyżki cukru
0,5 l mleka
2 jaja
ok. 2,5 szklanki mąki
2-3 jabłka
szczypta soli

Przygotowanie

Drożdże zasypać cukrem, aż się rozpuszcza
Podgrzac mleko, ale tak żeby było tylko ciepłe.
Zalać drożdże, następnie wbić jaja, wymieszać, dodać mąkę.
Odstawić na 30 minut wyrośnięcia.
Obrać jabłka, wydrążyć, pokroić na plastry grubości 0,5 cm,
zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na małym ogniu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: