Sałatka krabowa

Składniki

makaron ryżowy 1/3 opakowania
1 pęczek koperku
1 opakowanie paluszków krabowych
1 ogórek świeży
2 ząbki czosnku
2-3 łyżki majonezu Mosso

Przygotowanie

Makaronu nie gotujemy tylko wrzucamy do wrzątku na 3 min. Następnie kroimy go na mniejsze części wedle uznania. Koperek drobno siekamy, kraby kroimy w kostkę, ogórek również, czosnek najlepiej zgnieść.Wszystkie składniki razem mieszamy dodajemy majonez i gotowe.
Smacznego.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: