udziec z indyka

Składniki

Składniki:
ok. 1.2 kg Udźca z indyka
1-2 łyżeczki ziół prowansalskich1-2 ząbki czosnku
1/2 szklanki wina czerwonego
1/2 główki kapusty czerwonej
2 jabłka

Przygotowanie

Udziec z indyka dokładnie umyć a następnie natrzeć go ziołami, czosnkiem i polać winem. Zostawić w spokoju na ok. 2 godzinki. Następnie przełożyć go na patelnie i podsmażyć. Przelać marynatę i dodać poszatkowaną kapustę czerwoną, jabłka, Całość dusić do miękkości. Mięso można podlać dowolnym bulionem w czasie duszenia gdyby okazało się, że jest za mało.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: